menu
X

Activiteiten

lijstweergave
20 april 12:00 tot 16:00

Style & Trend Fashion Event

Laat je op zaterdag 20 april in Stijl ontvangen in Zeezijde Katwijk. Tijdens een inspirerend Stijl & trend fashion event zullen de winkels van Zeezijde Katwijk hun laatste trends op het gebied van fashion, food en lifestyle presenteren. Jouw kans om inspiratie op te doen voor het komende seizoen. Om het nieuwe seizoen met elkaar feestelijk in te luiden wordt er van alles georganiseerd! Wees dus de eerste in de nieuwste looks en ontdek de gaafste bestsellers en prachtige must-haves tijdens het Style & Trend Fashion Event! Houd onze Facebookpagina in de gaten voor meer updates. #Stijlevent #Zeezijde #Katwijk #Shoppen #Proeven #Beleven.

27 april 09:00 tot 20:00

Koningsdag

Ook dit jaar wordt Koningsdag gevierd met verschillende activiteiten in Zeezijde Katwijk. Schrijf het alvast in je agenda en houd onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie!

11 mei 11:00 tot 16:00

Opening Badseizoen

Op zaterdag 11 mei trekken we de stoute slippers aan en zetten we de zonnebril op. Het langverwachte moment is eindelijk daar, want het badseizoen begint! We hebben de zomer in onze bol en starten het badseizoen met een grote feestelijke opening! De opening van het badseizoen levert een voorproefje van wat Katwijk het komende zomerseizoen te bieden heeft. Benieuwd naar de planning? Houd voor meer informatie onze Facebookpagina in de gaten!

© 2019 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy