Op de Agenda


Toeristenmarkt Een zomerse beleving voor iedereen

Duik in de zomerse sfeer van Katwijk aan Zee met de bruisende Toeristenmarkt. Een evenement waar lokale (streek)producten, boeiende demonstraties, swingende optredens en inspirerende workshops samenkomen in een bruisend feest van ontdekkingen. Elke week wordt een nieuw thema tot leven gebracht, waardoor je altijd iets nieuws en opwindends kunt ervaren. Ontdek de charme en het plezier van de Toeristenmarkt! 

Lees verder

Taptoe on the Beach: Muzikaal Spektakel in Zeezijde!

Op zaterdag 9 september komt de klank van muziek en gezelligheid tot leven in Zeezijde. DVS organiseert een taptoe die je niet wilt missen! Vanaf ongeveer 16:00 uur marcheren ze door ons bruisende centrum en brengen ze hun prachtige muziek ten gehore. Het Andreasplein wordt het podium voor de Taptoe on the Beach, een uniek evenement dat je meeneemt in de harmonie van diverse toporkesten uit heel Nederland. Op 9 september kun je genieten van hun optredens midden in het winkelcentrum. Een zeldzame gelegenheid, want normaal gesproken zouden deze optredens geld kosten. Maar bij Taptoe on the Beach gaat het om meer dan alleen muziek. Het draait om een gezellige middag voor iedereen, van jong tot oud. Zowel het centrum als het Andreasplein zullen baden in een sfeer van muziek en verbondenheid. En het mooiste van alles? Toegang is helemaal gratis! Mis deze bijzondere dag niet, kom naar Zeezijde en beleef Taptoe on the Beach op 9 september. Een evenement dat de straten vult met muziek, plezier en samenzijn. Tot dan!

Wheels & Deals 23 September

Op 23 september gaat het gebeuren! Zeezijde staat in het teken van brullende motoren, glimmende oldtimers en stoere autodealers. Wheels & Deals is hét evenement dat je niet wilt missen! Bekijk de prachtige brommers in de Badstraat, bewonder de nostalgische oldtimers op het Andreasplein, ontdek de presentatie van autodealers op de Voorstraat, en vergeet niet een kijkje te nemen bij de historische brandweervoertuigen. Dit wordt een dag vol ronkende motoren en oogstrelende bolides! We zien je op 23 september in Zeezijde! 

Benieuwd hoe je Zeezijde gemakkelijk kunt bereiken?

Bekijk alle parkeergarages

Activiteiten Archief