Op de Agenda


8 Juni - Kippenloop

Sportief genieten van strand, zee, duin en bos? En voor een goed doel? Samen lopen we een mooie opbrengst bij elkaar.

De opbrengst van de Kippenloop en Kuikenloop gaat naar KWF Kankerbestrijding en Stichting Kinderen Kankervrij, waarbij de volgende onderzoeken worden gesteund: Immunotherapie van het LUMC Leiden en een onderzoek in het Prinses Maxima Centrum dat leidt tot een nieuwe scan voor betere, snellere en veiligere diagnostiek voor neuroblastoompatiëntjes.

De 19e editie van de Kippen- en Kuikenloop 2024 vindt plaats op zaterdag 8 juni 2024.

Bezoek de website voor meer informatie

14 Juni tot 23.00 - XL Shopping Night

De XL Shopping Night in Zeezijde is niet zomaar een koopavond; het is een extravaganza waar de winkels open blijven tot 23.00 uur, gevuld met plezier, unieke aanbiedingen, en levendig entertainment. Dit jaar voegen we een feestelijk oranje tintje toe, in lijn met het voetbalthema. Bezoekers kunnen vanaf 18.00 genieten van een breed scala aan activiteiten zoals live muziekoptredens, een voetbal karaoke contest, entertainment van een brassband, Braziliaanse dansshows en spectaculaire vuurshows. Kinderen kunnen zich vermaken met voetbalgerelateerde spellen en krijgen de kans om oranje tattoos te laten zetten. Kom en beleef een onvergetelijke shopping night waar je fantastische deals kunt scoren en tegelijkertijd kunt genieten van de gezellige, feestelijke sfeer die Zeezijde te bieden heeft. 

Toeristenmarkt

De Toeristenmarkt in Zeezijde is een bruisend zomerfenomeen dat elke dinsdag vanaf 25 juni tot eind augustus plaatsvindt, van 11.00 tot 20.00 uur. Dit jaar, tijdens de 50ste jubileumeditie, belooft het een bijzondere ervaring te worden met een reeks thematische markten die elk iets unieks bieden. Elke week krijgt een ander thema de aandacht, variërend van 'Gezond en Gelukkig' tot 'Kunst in Katwijk', waarbij de nadruk wordt gelegd op gezond leven, lokale kunsten en meer.

Lees verder

6 Juli - SAR Dag

SAR Katwijk, een van de grootste hulpverleningsevenementen van ons land, vindt dit jaar plaats op zaterdag 6 juli. Deze dag staat in het teken van spectaculaire reddingsdemonstraties door diverse hulpdiensten, zoals de KNRM en de Kustwacht. Kom naar de Zuid-Boulevard en beleef van dichtbij hoe deze helden in actie komen op land, in de lucht, en op zee. Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud die onze waardering voor de reddingsbrigades versterkt en tegelijkertijd de essentiële veiligheidsaspecten van het zeewesen onderstreep

Bezoek de website

12/13 Juli - Haringrock

Haringrock, het oudste festival van Katwijk, vindt dit jaar plaats op 12 en 13 juli aan de schilderachtige boulevard. Dit veelzijdige openlucht muziekfestival is gratis toegankelijk en biedt een podium aan Katwijkse bands en artiesten, perfect om te genieten van de lokale muziekcultuur. Kom langs en ervaar de gezellige sfeer, waarbij je naast muziek ook kunt genieten van diverse marktkraampjes en kunsttentoonstellingen. Of je nu fan bent van rock, pop of folk, Haringrock heeft voor elk wat wils, van beginnende bandjes tot gevestigde namen. 

Bezoek de website

20 Juli - Reuring aan Zee

Reuring aan Zee is een heerlijk dynamisch evenement in Katwijk dat activiteiten langs de boulevard en op het strand brengt. Geniet van muziek, dans en verschillende performances terwijl je je voeten in het zand zet. Dit jaar nemen diverse strandpaviljoens weer deel, zodat je op verschillende plekken kunt genieten van de levendige sfeer en de uiteenlopende muziekstijlen. Of je nu komt om te ontspannen, te dansen of gewoon om te genieten van het gezelschap van vrienden en familie, Reuring aan Zee belooft een dag vol plezier en feestelijkheid​

1/10 Augustus - Noordzee Zomer Festival

Het Noordzee Zomer Festival, een bruisend negendaags event, vindt ook dit jaar weer plaats op het prachtige strand van Katwijk aan Zee. Met een divers programma vol muziek, kunst en cultuur, belooft dit gratis toegankelijke festival van 1 tot 10 augustus wederom een hoogtepunt van de zomer te worden. Geniet van ruim 30 verschillende activiteiten, ondersteund door de vrijgevigheid van sponsors en subsidiegevers, die dit sfeervolle festival voor iedereen toegankelijk maken.

Bezoek de website

10 Augustus - Flower Parade

De Flower Parade Rijnsburg rijdt elk jaar op de 2e zaterdag van augustus en is samengesteld uit praalwagens, muziekwagens, met bloemen versierde personenauto’s en muziekkorpsen. Daarnaast worden de thema’s op de praalwagens ondersteund en uitgebeeld door meer dan 100 figuranten. Het is niet voor niets dat ons evenement een rijdend bloemen theater wordt genoemd.

Bezoek de website
Benieuwd hoe je Zeezijde gemakkelijk kunt bereiken?

Bekijk alle parkeergarages

Activiteiten Archief