Op de Agenda


XL Summer Shopping Night 16 Juni

 

De XL Shopping Night in Zeezijde belooft een avond te worden die je niet wilt missen. Op 16 juni zijn de winkels geopend tot 23.00 uur, waardoor je een hele avond kunt genieten van winkelen en entertainment. Het thema van dit jaar is 'Brazilian Carnival', dus bereid je voor op een avond vol kleur, muziek en opwindende activiteiten. Een hoogtepunt van de avond zal de Braziliaanse dansgroep zijn, die de straten zal vullen met prachtige kostuums en indrukwekkende dansmoves. Bovendien zal een brassband zorgen voor een levendige sfeer met hun energieke muziek.

Maar er is nog meer te beleven tijdens de XL Shopping Night. Laat je betoveren door de adembenemende vuurshows die je meevoeren naar het hart van het carnaval. Kinderen worden ook niet vergeten met een speciaal kinderterras met schmink en glittertattoos. Heb je altijd al willen leren trommelen? Dit is je kans! Doe mee aan onze djembé workshop en laat je meeslepen door het ritme. Daarnaast kun je je zangkunsten laten horen tijdens onze karaoke wedstrijd en zelfs meedoen aan een spannende spel van limbo dansen. Als extra traktatie kun je genieten van overheerlijke 'Icerolls'. Deze worden ter plekke bereid met verse ingrediënten naar jouw keuze. Kies uit heerlijk fruit, chocolade, koekjes, caramel en nog veel meer.

Kortom, het wordt een avond vol plezier en entertainment. We kijken ernaar uit om je te zien bij de XL Shopping Night in Zeezijde!

Toeristenmarkt Een zomerse beleving voor iedereen

Duik in de zomerse sfeer van Katwijk aan Zee met de bruisende Toeristenmarkt. Een evenement waar lokale (streek)producten, boeiende demonstraties, swingende optredens en inspirerende workshops samenkomen in een bruisend feest van ontdekkingen. Elke week wordt een nieuw thema tot leven gebracht, waardoor je altijd iets nieuws en opwindends kunt ervaren. Ontdek de charme en het plezier van de Toeristenmarkt! 

Lees verder

SAR-dag 1 Juli

Duik in de adembenemende wereld van reddingsacties tijdens SAR Katwijk, een jaarlijks evenement georganiseerd door de Katwijkse Reddingsbrigade (KRB). Dit evenement, dat elk jaar op de eerste zaterdag van juli plaatsvindt, is één van de grootste hulpverleningsevenementen in ons land, en een waar spektakel aan de kust van Katwijk aan Zee.

2023 is een bijzonder jaar, want dan viert de KRB haar 100-jarig jubileum. Deze mijlpaal zal op zaterdag 1 juli uitbundig gevierd worden met het publiek tijdens de volgende editie van SAR Katwijk. Dit jaar belooft extra bijzonder en groots te zijn. Kom, ontdek en beleef de heldhaftige wereld van de reddingsbrigade in Katwijk aan Zee.

Noordzee Zomerfestival
3 t/m 12 augustus

Kom deze zomer naar Zeezijde, Katwijk aan Zee, en ervaar het bruisende Noordzee Zomerfestival van 3 t/m 12 augustus 2023. Ontdek een levendige mix van cultuur, muziek, educatie, sport en spel, georganiseerd door onze toegewijde vrijwilligers. Met een gevarieerd programma dat iedereen aanspreekt, zorgt het festival overdag voor gezinsvriendelijke activiteiten en 's avonds voor muzikale hoogstandjes voor de 18+ bezoekers. Ervaar zelf deze unieke zomerse vibe in Zeezijde!

Flower Parade 12 Augustus

Mis het niet, de spectaculaire Flower Parade trekt op 12 augustus om 14.45 uur langs de boulevard van Zeezijde, Katwijk aan Zee. Dit jaarlijks terugkerende evenement, dat al sinds 1946 bestaat, verbluft met 12 indrukwekkende praalwagens, muziekwagens, en auto's versierd met honderden verschillende soorten bloemen. Elk aspect van de parade wordt tot leven gebracht door meer dan 100 figuranten en trekt jaarlijks meer dan 350.000 bezoekers. Laat je betoveren door deze unieke parade, die met trots een van de oudste in Nederland is. 

Benieuwd hoe je Zeezijde gemakkelijk kunt bereiken?

Bekijk alle parkeergarages

Activiteiten Archief