Bekijk alle shops in Zeezijde en ontdek je nieuwe favoriet!

Klik hier voor een overzicht

Koopavond aan de Kust

In Zeezijde hebben we altijd een gezellige koopavond op donderdag (van 19.00 tot 21.00 uur). De ondernemers maken er een feestje van, de terrassen zijn gevuld en op veel plekken klinkt al snel live muziek. Een gezellige boel! Kom je ook op bezoek? Lees dan vooral verder voor meer informatie. 

Lees verder

Onze favorieten bij
van Os tassen & koffers

In de sfeervolle Voorstraat bevindt zich een bijzondere winkel die al sinds 1929 bekendstaat om kwaliteit en vakmanschap: Van Os Tassen en Koffers. Deze winkel, met een rijke historie, biedt een divers assortiment van tassen, koffers en cadeauartikelen, perfect voor iedere gelegenheid. Van glinsterende kleine damestassen tot stijlvolle lederwaren, zoals handschoenen en pasjeshouders, Van Os heeft voor elk wat wils.

Lees verder

Night fashion statement bij
Lindessa Katwijk

Op de Princestraat tussen de fonkelende etalages, vind je Lindessa, een ware schatkist voor iedereen die houdt van kwaliteit en stijl. Dit is dé plek waar de inwoners van Katwijk trots op zijn – een winkel die niet alleen lingerie en zachte loungewear verkoopt, maar ook zelfvertrouwen en charme.

Lees verder

Fashion for
real men

In het charmante Katwijk, waar de zeebries verhalen fluistert van verleden en toekomst, pronkt de herenmodezaak First Man als een parel in de Princestraat. De reis begon in 1951 met grootvader Diederik Schuitemaker, die van slagersmes naar maatlint ging, om zo een legendarische winkel te creëren. First Man, met zijn diepgewortelde familiegeschiedenis, verhuisde door de jaren heen, tot het in 1994 zijn huidige, iconische locatie vond. Hier, te midden van de bruisende straten, wordt elke man uitgenodigd om zijn unieke stijl te ontdekken.

Lees verder

Klaar voor de feestdagen met
Esprit

Bij Esprit, gevestigd in zowel Katwijk aan Zee als op de Haagse Frederik Hendriklaan, draait alles om de mix&match van kledingstukken die je elke dag weer opnieuw kunt combineren. De T-shirts, sweaters, en jeans van Esprit vormen de basis van elke garderobe. 

Lees verder

Glitter & Glamour bij
Juffers Fashion

In een charmant dorp, aan de pittoreske Princestraat, ontvouwt zich het verhaal van Juffers Fashion & Lifestyle. Het is dé plek waar je niet zomaar kleding koopt, maar waar je een mode-avontuur begint. Bij Juffers ontmoeten persoonlijkheid en stijl elkaar, en het voelt alsof je vriendinnen ontmoet voor een gezellig dagje shoppen.

Lees verder

Archief