Zeezijde is gemakkelijk te bereiken


Met de auto, met het openbaar vervoer of doe eens gek: met de fiets! Katwijk is prima bereikbaar. Aan de kust, middenin de Randstad en aan de rand van de Bollenstreek. Vanuit Katwijk kun je alle kanten op. Of je nu met de auto, de motor, het openbaar vervoer, per fiets of per boot de omgeving wilt verkennen; Katwijk is een prachtig startpunt voor je tocht. En natuurlijk de mooiste plek om je dag te eindigen.

Fiets

Zeezijde is gemakkelijk te bereiken met de fiets. In het centrum wordt je verzocht tussen 9.00 en 17.00 af te stappen van je fiets om de veiligheid van de voetgangers te garanderen. Er zijn speciale fietsvakken gemaakt, te herkennen aan de groenen lijnen. Hier kun je jouw fiets gemakkelijk stallen, zodat je zorgeloos kunt gaan shoppen. 

Parkeren

In het centrum vindt u 3 parkeergarages. Deze zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Het is mogelijk om hier van 1 oktober t/m 31 maart de eerste 2 uur gratis te parkeren! 

Klik hier voor meer informatie

Openbaar Vervoer

Vanuit Katwijk zijn er veel reismogelijkheden met het openbaar vervoer. Met lijn 30 en 31 kun je vanuit de woonwijken frequent van en naar Leiden reizen. Ook kun je reizen naar Den Haag en Noordwijk met de lijnen 90 en 385.

Plan hier gemakkelijk je reis

Pendelvaart

Vaar over de Oude Rijn naar Katwijk aan Zee. Na een leuke en verrassende vaartocht langs Valkenburg en Rijnsburg meren wij na anderhalf uur af in de bedrijvige binnenhaven van Katwijk. In deze oude vissersplaats staat u binnen vijf minuten op de boulevard. Het seizoen 2021 loopt van zondag 4 juli tot en met zondag 12 september 2021

Bezoek de Website