Volg het culinaire pad in Zeezijde en ontdek de allerlekkerste plekjes!

Klik hier voor een overzicht

Gezond en lekker eten bij
Fitmaaltijd

In Katwijk schittert Fitmaaltijd, waar smaak en gezondheid samenkomen. Samen met ervaren ondernemer Ted leidt Lisa deze culinaire hotspot met passie. Ze is 23 jaar oud en voedingsdeskundige in opleiding. Haar studie voeding en diëtetiek, die ze binnenkort afrondt, sluit naadloos aan bij het gezonde maaltijdconcept van Fitmaaltijd.

Bezoek de website

Tijd voor een heerlijke lunch bij
Surf en Beach

Terwijl de zon langzaam opkomt aan de horizon, wandel je langs het zanderige strand voor Surf en Beach. De ruisende golven en de zoute zeelucht brengen je meteen in vakantiestemming. Maar een rammelende maag herinnert je eraan dat het tijd is voor ontbijt. Bij Surf en Beach, gelegen aan de kust, ontdek je al snel dat deze plek veel te bieden heeft. Ze staan bekend om hun verrukkelijke gerechten die je nergens anders vindt.

Lees verder

Good food & Good vibes bij
Andreas Restobar

In het hart van het dorp, waar stijl en sfeer samenkomen, opent Andreas Restobar zijn deuren. Hier vind je de perfecte mix van een robuuste bar en een verfijnd restaurant, waar elk detail telt. Het is de nieuwe hotspot waar je niet alleen komt voor het eten, maar ook voor de beleving. Stoer, rauw en toch elegant - precies wat je van Andreas verwacht. Net als bij Esprit, waar mode en comfort elkaar ontmoeten.

Lees verder

Beste Strandpaviljoen:
Zee & Zon

In de kloppende harten van Katwijkers en strandliefhebbers klinkt een bekende naam: Zee en Zon. Waar de golven kussen met het zand, daar vind je een plek die meer is dan een restaurant. Het is een toevluchtsoord waar de zilte zeelucht zich vermengt met geuren van heerlijke gerechten, en waar elk bezoek voelt als een warm welkom in een vertrouwde omgeving.

Lees verder

't Zwaantje in een nieuw jasje:
Madame Rose

Het is Malika’s ode aan Katwijk, geïnspireerd door haar tijd bij Hudson en haar diepe liefde voor ons kustdorp. Haar hart is verstrengeld met Katwijk, en dat gevoel weerspiegelt zich in elk detail van het restaurant. Ontdek Madame Rose - waar lokale smaken samenkomen in een charmante, historische ambiance!

Lees verder

Winter
specialiteit

Café In Den Blauwen Bock in Katwijk verwelkomt je met open armen in de kerstsfeer. Dit populaire café, waar jong en oud samenkomen, heeft speciaal voor de winter een vernieuwde menukaart. Verwacht geen standaard wintergerechten, maar stevige kost met een typische Bock-twist, perfect passend bij de kroegsfeer.

lees verder

Archief