menu
X

Surfschool Katwijk

Surfschool Katwijk

Surfschool Katwijk organiseert diverse activiteiten op het strand en in het water. In 2006 zijn zij begonnen als surfschool voor golfsurflessen, inmiddels zijn hier verschillende activiteiten bijgekomen. Tegenwoordig is Surfschool Katwijk een 'alround' surfschool en bieden voor elk wat wils. Kwaliteit en veiligheid van de lessen staan voorop!  

Naast golfsurflessen kun je bij Surfschool Katwijk ook terecht voor suppen, longboarden, windsurfen, bodyboarden, mountainbiken, powerkiten en raften. Ook beschikken ze over een ruime accomodatie met warme douches direct op het strand.

Surfschool-Katwijk is ook het juiste adres voor alleen het huren van surfspullen. Ze beschikken over een ruim assortiment aan golfsurf en Stand Up Paddle boards in verschillende maten. Voor zowel beginners als gevorderen. Ze hanteren 'nette' prijzen waarbij het wetsuit altijd inclusief is. 

Op zoek naar een leuk adres voor een sportief kinderfeestje in de golven, een spectaculaire groepsactiviteit met vrienden of collega's, een windsurfles of een leuke clinic 'longboard' skaten... Surfschool-Katwijk has it all! 

© 2021 Winkelhart ZeezijdeDisclaimer