menu
X

Jachthaven van Katwijk

Jachthaven van Katwijk

In de riviermonding van de Oude Rijn, op nog geen kilometer van het strand vind je de Katwijkse jachthaven. Een jachthaven zo dicht bij de zee is uniek en ook hartstikke leuk in de zomermaanden. Als passant kun je hier aanmeren om lekker met de kids naar het strand te gaan, of samen te wandelen en fietsen door de Katwijkse duinen. Ook het centrum van Katwijk is erg leuk om te bezoeken.

Zeker in de zomer worden er veel leuke activiteiten georganiseerd die Katwijk een uniek karakter geven. Vanaf de Vuurbaak heb je prachtig uitzicht over het strand, de duinen en Katwijk zelf en nostalgisch Katwijk vind je op de Schippersdam.

De jachthaven van Katwijk biedt verschillende faciliteiten zoals douches, toiletten, een WiFi zone, water, stroom en een gelegenheid om te wassen en te drogen. Aan het einde van een mooie dag in Katwijk kun je met uitzicht over de boten en het water genieten van een drankje en een lekkere maaltijd bij jachthaven paviljoen ‘Het Roer Om’.  In een van oudsher vissersdorpje als Katwijk zijn visgerechten uiteraard altijd een aanrader.

Wil je meer informatie over ligplaatsen in de haven of de jachthaven zelf? Je kunt dan het beste even een kijkje nemen op de website van jachthaven Katwijk.

© 2021 Winkelhart ZeezijdeDisclaimer