menu
X

Strandhuisjes: wakker worden op het Katwijkse strand

Strandhuisjes: wakker worden op het Katwijkse strand

Beeld je een omgeving in waar je helemaal één bent met de natuur, waar je met blote voeten in het zand aan de ontbijttafel plaats neemt, in gezelschap van een groep zeemeeuwen en waar je de dag afsluit met een ongeëvenaarde zonsondergang en een nachtelijke zwempartij..... Die plek vind je aan het Katwijkse strand. Verspreid over het strand van Katwijk staan verschillende strandhuisjes waar je deze onvergetelijke vakantie beleeft. 

Vakantie vieren op z'n 'Kattuks'

De meeste strandhuisjes zijn voorzien van veel ramen waardoor je vanaf de keuken, de huiskamer en soms vanaf de master bedroom uitzicht hebt over het strand en de zee. 
Ook beschik je bij sommige strandhuisjes over een privé stukje strand doordat een stuk zand rondom je huisje is afgezet. Een soort van tuin dus eigenlijk. De strandstoelen zijn heerlijk om in weg te zakken met een goed boek terwijl de kinderen lekker in het zand aan het spelen zijn. Dat is pas echt vakantie vieren op z'n 'Kattuks'.

strandhuisjes_katwijk_overnachten_strand_slapen_katwijk_1

Unieke kenmerken

Niet elk strandhuisje is hetzelfde. Er zijn namelijk verschillende aanbieders. Het is dus slim om van tevoren verschillende aanbieders te vergelijken om te kijken welk strandhuisje het beste bij jou past. Hoewel elk strandhuisje z'n eigen kenmerken heeft, zijn ze allemaal van alle gemakken voorzien. De meeste huisjes zijn goed geïsoleerd en dus ook geschikt voor een vakantie in het voor- of naseizoen. In de winter worden de huisjes weer van strand gehaald. Het verschilt per aanbieder wanneer de huisjes weer op strand komen te staan in het voorjaar.

Centrale locatie

Naast het unieke uitzicht bevinden de strandhuisjes op het strand van Katwijk ook nog eens op een hele centrale locatie. Vanaf het huisje is het gezellige centrum van Katwijk op loopafstand en bevind je je bovendien dicht bij grote bezienswaardigheden als de Vuurbaak en deAndreaskerk

vuurtoren

Blijf op de hoogte van de leukste evenementen in- en rond Katwijk

Wil je op de hoogte blijven van de leukste evenementen in- en rond Zeezijde Katwijk? Volg dan onze Facebook pagina. Vinden we leuk :)

© 2021 Winkelhart ZeezijdeDisclaimer