menu
X

Nieuws

Beleef Katwijk kadokaart

Nieuw in Zeezijde: de Beleef Katwijk kadokaarten!

Deze kadokaart besteed je bij veel lokale bedrijven in Katwijk, Rijnsburg en valkenburg. Zo steun je de lokale ondernemers en geef je altijd het perfecte presentje aan je geliefden of als relatie geschenk aan je zakelijke relaties. Vorige week mocht wethouder Jaco Knape de eerste kadokaart uitreiken! 

Wil jij een Beleef Katwijk kadokaart winnen? Doe dan mee aan de Zeezijde Stempelkaart actie! Spaar bij iedere aankoop een stempel, lever je volle kaart in en maak kans op een kadokaart van €25,-! Iedere week worden er 25 winnaars bekend gemaakt op de Zeezijde Katwijk socials. 

Je kunt de kadokaarten bestellen via www.beleefkatwijk.nl óf je kunt 'm bij ROEST conceptstore kopen! Aan wie geef jij er eentje? 😊 

08 december 2020

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Bel & Bestel in Zeezijde

Sinds kort is het toegestaan om te Bellen & Bestellen! Naast het bezorgen, mogen ondernemers nu ook de mogelijkheid bieden om je bestelling 4 uur na besteltijd af te laten halen! Dat maakt het shoppen net even makkelijker!

Wat er nog wél kan tijdens de lockdown

Helaas moeten veel Zeezijde winkels vanaf vandaag hun deuren sluiten. De lockdown die werd afgekondigd tijdens de persconferentie van 14 december was voor veel winkeliers uit het centrum een grote klap. Maar het zouden onze Katwijkse top ondernemers niet zijn als ze geen plan hadden bedacht.

Zeezijde winkels tot 20.00 uur geopend vandaag!

Vandaag zijn veel winkels in Zeezijde tot 20.00 uur geopend om de grote drukte te vermijden. Shop local.❤️

Wapen je tegen cybercrime

“Steeds vaker worden ondernemers uit het MKB en daarmee ook winkeliers getroffen door vormen van cybercrime. We zien een toename en willen ondernemers niet alleen daarvoor waarschuwen, maar hen ook helpen om het risico op cybercrime te verkleinen,” aldus burgemeester Visser, die regionaal portefeuillehouder cybercrime is van de Cyberdriehoek. “Cybercrime is een probleem voor ondernemers dat snel toeneemt.

Beleef Katwijk kadokaart

Nieuw in Zeezijde: de Beleef Katwijk kadokaarten! Deze kadokaart besteed je bij veel lokale bedrijven in Katwijk, Rijnsburg en valkenburg.

Alle berichten »
© 2021 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy