menu
X

Nieuws

BIZ Zeezijde Katwijk

Vorige week hebben een aantal enthousiaste collega ondernemers de PostCard BiZ aan allen ondernemers in Winkelhart Zeezijde uitgedeeld. Na de positieve proef-draagvlakmeting in oktober 2020, was ons doel de BIZ (Bedrijven Investeringszone) Zeezijde op 1 januari 2021 van start te laten gaan.

Helaas zijn deze plannen door corona vertraagd. Echter blijft onze ambitie bestaan en blijft het doel ons winkelgebied nog compacter en sfeervoller te maken, meer bezoekers te binden en onze economische positie te versterken. De BIZ is van, voor en door ondernemers.

Om dit doel te bereiken is er een uitgewerkt BIZ-plan met 3 kernwaarden: Collectiviteit (het tackelen van de free-riders), het inzetten op samenwerking (winkels, horeca, strand, cultuur, vastgoed, bewoners en vooral met de gemeente) en professionalisering van de organisatie (inzetten centrummanagement, samenwerking Leiden Marketing etc.).

De komende weken zullen in het teken staan van de definitieve draagvlakstemming. De officiële stemming (onder het toezicht van de gemeente Katwijk) is onder voorbehoud in de periode van 26 april t/m 14 mei 2021 gepland.

U zal de komende weken nog uitgebreid worden geïnformeerd. Naast de informatiebrochure BIZ Katwijk kunt u voor veel meer informatie de website bezoeken via www.bizkatwijk.nl en andere uitgebreide info downloaden. 

Met vriendelijke groet, 

Bestuur Winkelhart Zeezijde

08 april 2021

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Winkelen op Hemelvaartsdag en Pinksteren

Ben jij van plan het centrum in te gaan tijdens Hemelvaartsdag en in het Pinksterweekend? De meeste winkels zijn gewoon geopend. Check hier de openingstijden van je favoriete winkels!

Zeezijde is vanaf zaterdag 7 mei weer beter bereikbaar via de Koningin Julianabrug!

Zeezijde is vanaf zaterdag 7 mei weer beter bereikbaar via de Koningin Julianabrug! Vanaf 7 mei kunnen voetgangers gebruik maken van het voetpad aan de westkant van de brug, en rijden fietsers over een tijdelijk fietspad hiernaast. Voor auto’s is er in beide richtingen één rijstrook beschikbaar. De rijbanen zijn wat smaller dan in de eindsituatie, dus automobilisten wordt gevraagd rustig te rijden.

Koningsdag aan de Kust

Het is alweer het tweede jaar dat Koningsdag uit een aangepast programma bestaat in verband met de coronamaatregelen. Weet jij al hoe je er dit jaar vooralsnog een feestje van gaat maken? Wij hebben tips!

BIZ Zeezijde Katwijk

Samen inzetten voor een vitaal en bruisend centrum! Lees hier meer over de huidige ontwikkelingen.

Doe mee met de paasspeurtocht

Jij hoeft je dit paasweekend niet te vervelen! Je kunt namelijk meedoen aan de paas speurtocht van Zeezijde Katwijk!

Alle berichten »
© 2021 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy