menu
X

Nieuws

Feest in Zeezijde!

Het is feest in Zeezijde! Op vrijdag 18 juni zijn de winkels speciaal voor vaderdag extra lang geopend tot 22.00 uur. Naast gezellige live muziek vind je verrassende acts in het centrum. Ook in de winkels ontdek je feestelijke verrassingen zoals bubbels & bites! Zo worden de vaderdag inkopen sowieso een feestje. 

Weet jij al hoe je jouw pa gaat verwennen? Wij hebben de leukste cadeautips voor je op een rijtje gezet.

Pluimgraaff Schoenen & Voetbal: Welke vader wil er met dit weer nu geen prachtige nieuwe slippers? Bijvoorbeeld van Reef, Birkenstock, of teva-havaianas. Of wat dacht je van een Nederlands elftal voor het EK?! 

Alexanderhoeve: Ontdek de verrassende en overheerlijke vaderdag pakketten met lokaal bier en bijpassende borrelplank? Compleet met heerlijke kaas, worstjes en versgebrande noten. 

The Readshop: Ga voor het boek ‘Over voetbal gesproken’ van Theo Uphus! Verhalen onder andere over onze plaatselijke voetbalclubs! Maak het extra speciaal: op 19 januari komt Theo tussen 14:00-16:00 uur de boeken signeren!

Saton optiek: Geef deze Vaderdag een stoere zonnebril van Saton Optiek cadeau! In de winkel aan de Princestraat helpen we u graag met het uitkiezen van een mooi exemplaar. Uiteraard ook op sterkte verkrijgbaar, nu met 25% korting op ZEISS zonneglazen bij een complete zonnebril.

Juwelier Parlevliet: Vaderdag is hét moment om je pa in het zonnetje te zetten! En hoe doe je dat nou beter dan met een mooi horloge of een stoer sieraad zoals een zilveren armband van SILK of een kralenarmband van REBEL & ROSE? Het mooiste Vaderdag cadeau koop je bij Juwelier Parlevliet.

Schuitemaker Vis: Smaakvolle cadeaus voor vaderdag, die haal je natuurlijk bij Schuitemaker! Van heerlijke wijnen tot visbonnen: kom langs in één van onze winkels en haal het perfecte​ cadeau voor Vaderdag!

Sea you in Zeezijde! 

11 juni 2021

Deel:

© 2021 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy