In het hart van het dorp, waar stijl en sfeer samenkomen, opent Andreas Restobar zijn deuren. Hier vind je de perfecte mix van een robuuste bar en een verfijnd restaurant, waar elk detail telt. Het is de nieuwe hotspot waar je niet alleen komt voor het eten, maar ook voor de beleving. Stoer, rauw en toch elegant - precies wat je van Andreas verwacht. Net als bij Esprit, waar mode en comfort elkaar ontmoeten.

Esprit Katwijk

Bij Esprit, gevestigd in zowel Katwijk aan Zee als op de Haagse Frederik Hendriklaan, draait alles om de mix&match van kledingstukken die je elke dag weer opnieuw kunt combineren. De T-shirts, sweaters, en jeans van Esprit vormen de basis van elke garderobe. 

En nu, in de dynamische omgeving van Andreas Restobar, komen deze stijlen tot leven. De dames van Esprit, gekleed in de laatste trends, tonen hoe je met een paar slimme combinaties elke keer weer een frisse look creëert.

Bezoek de website

Andreas Restobar

Andreas Restobar is niet zomaar een plek. Hier draait het om de vibe, de muziek die vanaf 10 uur de ruimte vult, en de unieke wijnen die het verhaal van hun herkomst vertellen. Chef Timo Smit, met een achtergrond die varieert van brasseries tot sterrenzaken, zorgt voor eerlijke, robuuste smaken die perfect aansluiten bij de relaxte, stijlvolle sfeer van de bar. 

Reserveer nu

Sfeer en gezelligheid

Samen brengen Esprit en Andreas Restobar een ervaring die stoer en stijlvol is. Een avond bij Andreas betekent niet alleen genieten van topgerechten en unieke wijnen, maar ook jezelf onderdompelen in een wereld waar stijl en ontspanning hand in hand gaan. Dus stap binnen, in je mooiste Esprit outfit, en laat je verrassen door de harmonieuze samensmelting van twee werelden.

Van Os Tassen en Koffers

In de sfeervolle Voorstraat bevindt zich een bijzondere winkel die al sinds 1929 bekendstaat om kwaliteit en vakmanschap: Van Os Tassen en Koffers. Deze winkel, met een rijke historie, biedt een divers assortiment van tassen, koffers en cadeauartikelen, perfect voor iedere gelegenheid. Van glinsterende kleine damestassen tot stijlvolle lederwaren, zoals handschoenen en pasjeshouders, Van Os heeft voor elk wat wils.

Bezoek de website

Een ideaal cadeau

Met de feestdagen in het vooruitzicht is Van Os de ideale plek om dat unieke cadeau te vinden. Of het nu gaat om een chique damestas of praktische reisbenodigdheden, de winkel biedt een scala aan opties die aansluiten bij de wensen van de moderne consument. Dit, gecombineerd met hun persoonlijke service en aandacht voor detail, maakt Van Os Tassen en Koffers een niet te missen bestemming voor iedereen die op zoek is naar een speciaal geschenk in Zeezijde. Bekijk hieronder de zorgvuldig uitgekozen cadeaufavorieten, speciaal voor de feestdagen!