Dine & Dance


Menig Katwijker heeft aardig wat uurtjes dansend in de Casa Cara doorgebracht. Nu wordt daar een hoofdstuk aan toegevoegd. De Casa Cara is volledig gerenoveerd. Een eigen twist, maar vooralsnog een feest der herkenning. Het stijlvolle restaurant wordt in de avonduren getransformeerd zodat je kunt genieten van live entertainment en onweerstaanbare cocktails. Dat is nou Casa Cara!

Begin je spontaan te watertanden bij de gedachten aan een culinaire ervaring? Dan wil je deze specialiteiten voor fi jnproevers niet missen. De gerechten zijn als een ware kunst bereid, met veel passie en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Oog voor detail maken een diner in de Casa Cara een ware beleving. Daarnaast zijn alle gerechten op de menukaart zo samengesteld, dat je met elkaar kunt delen.

Je gastronomische avontuur is niet compleet zonder elegante cocktails. De Pornstar Martini Tree is een echte aanrader voor een zorgeloos avondje uit. Heerlijk fris met limoensap, wodka, passoa en passievrucht. Hou je meer van krachtige cocktails? Ga dan voor de Espresso Martini met espresso, wodka en koffi elikeur. Ontdek je favoriet bij de Casa Cara!

Bezoek de website