Met de kids naar Zeezijde


Ben jij benieuwd naar alle avonturen die je met kinderen in Zeezijde kunt beleven? Op deze pagina delen we de leukste tips op het gebied van shoppen, proeven en beleven met de allerkleinste. Zo kun je een gezellige dag plannen, voor jezelf en voor de kids. 

Voor in de Agenda:


13 November - Sinterklaas intocht

Op 13 november is het zo ver! Dan komt de goedheiligman weer aan in Zeezijde. Ben jij benieuwd wat er dit jaar allemaal gepland staat voor de intocht? Hou dan onze socials in de gaten! Het belooft een groot spektakel te worden met vrolijke liedjes, lekker snoepgoed en feestelijke spelletjes! Binnenkort meer informatie. 

4 December - Sinterklaas Activiteiten

Op Zaterdag 4 september is de spanning in het dorp om te snijden! Nog één nachtje slapen voor pakjesavond! Om de kleintjes even goed af te leiden van dit hoogtepunt en alvast in feestsferen te brengen, zijn er leuke activiteiten georganiseerd in het dorp! Ben jij benieuwd wat er allemaal te doen is? Hou onze social media en website dan goed in de gaten, binnenkort komt er meer informatie online! 

Shoppen met het Gezin


Proef & Beleef met het hele gezin!


Overheerlijke streekproducten

Ontdek de lekkerste streekproducten voor jong en oud. In het najaar vind je overheerlijke lekkernijen zoals de ijstaarten van Krijn Verdoes, bijzondere snoepjes bij 't Smausje en de gekste smaken kruidnoten bij de HEMA.