Douglas Katwijk

Wanneer de dagen korter worden en winterverlichting onze straten siert, breekt de zoektocht naar het ideale cadeau aan. In Katwijk zijn de opties divers. Het gaat erom dat ieder het perfecte cadeau krijgt, afgestemd op persoonlijke voorkeuren.

Douglas Katwijk staat klaar met een assortiment dat varieert van verkwikkende badessenties tot elegante parfums. Bij Douglas Katwijk slaag je gegarandeerd! 

Check op instagram!

Lindessa Katwijk

Op de Princestraat tussen de fonkelende etalages, vind je Lindessa, een ware schatkist voor iedereen die houdt van kwaliteit en stijl. Dit is dé plek waar de inwoners van Katwijk trots op zijn – een winkel die niet alleen lingerie en zachte loungewear verkoopt, maar ook zelfvertrouwen en charme.

Bezoek de website

Prachtige Japons

Binnen bij Lindessa, omringd door een zee van elegante lingerie en sprankelende loungewear, voel je de kerstsfeer al. De collectie van o.a. Prima Donna en Marie Jo straalt luxe uit, perfect voor onder die verfijnde feestjurk. Maar het juweeltje van deze kerst? Deze schitterende japons van Cyell, als sterren tegen een nachtelijke hemel.

Dus, wanneer je door de Princestraat wandelt, laat je dan verleiden door de betoverende uitstraling van Lindessa!

Bezoek de website

Nachtwacht & Van Dyck Store

Op een winterse avond in Katwijk, met de sneeuw zachtjes dwarrelend naar beneden, ontdek je in de sfeervolle Princestraat de VanDyck Experience Store. Dit is een plek waar luxe en comfort samenkomen in de vorm van dekbedden, kussen, bed- en badtextiel. Je oog valt op iets bijzonders: donssloffen van VanDyck. Beeld je in: je voeten gehuld in deze wolkjes van comfort, gevuld met dons en veertjes, terwijl de antislipnopjes je stevig op de grond houden.

Heb je het perfecte beddengoed gevonden, maar ontbreekt het ideale bed nog? Daarvoor wijk je even af van de Princestraat en begeef je naar het Heen, waar de Nachtwacht je verwelkomt in een wereld van slaapgenot. Hier vind je niet alleen bedden van topmerken als Eastborn en Pullman, maar ook een collectie beddengoed die je hart zal stelen. Elk stuk, van de zachte kussens van Silvana tot het knusse beddengoed van Heckettlane, belooft een ongeëvenaarde nachtrust. Bij de Nachtwacht, waar deskundig en eerlijk advies wordt gegarandeerd, ontdek je dat elke nacht een verhaal kan worden, omhuld in warmte en comfort. Zelfs op de koudste winterdagen. Deze oases van slaapcomfort zorgt ervoor dat elke winterse nacht voelt als een knus avontuur.

Bezoek VanDyck online