Een oase van rust bij Retreat


Midden in het hart van ons levendige centrum ligt een plek waar rust en ontspanning centraal staan: Retreat Katwijk. In dit wellnesscentrum staat jouw welzijn voorop, van ontspannende massages tot revitaliserende behandelingen, allemaal onder één dak.

 

 

 

Breek los van spanningen met massages

De kunst van de massage is de kunst van diepe ontspanning. Bij Retreat Katwijk bieden ze een breed scala aan massage-opties die je helpen spanning los te laten en je lichaam te revitaliseren. Of je nu kiest voor een kalmerende Zweedse massage, een drukpuntmassage of een van de vele andere opties, je zult de deur uitlopen met een vernieuwd gevoel van rust en sereniteit.

Revitaliseer met veelzijdige behandelingen

Naast hun bekende massages, biedt Retreat Katwijk ook een scala aan andere behandelingen die ontworpen zijn om je van top tot teen te revitaliseren. Voetmassages voor vermoeide voeten, cryolipolyse om vet op specifieke plaatsen te verwijderen, of definitief ontharen voor een gladde, onderhoudsvrije huid. Alles wat je nodig hebt om je goed te voelen in je eigen huid.

Vind rust in het hart van Zeezijde

Gelegen in de Badstraat 6, vormt Retreat Katwijk een oase van rust midden in het bruisende stadscentrum. Met hun strippenkaartsysteem is het nu nog makkelijker om jezelf te verwennen met regelmatige wellnessbehandelingen tegen leuke kortingen. Plan je bezoek aan deze verborgen schat in het hart van Katwijk en ontdek de ultieme ontspanning dicht bij huis. Wist je dat de ruimtes zo in te richten zijn dat je altijd gezamenlijk kunt genieten van een massage? Zo is het ook erg leuk om samen met je partner of vrienden te plannen! 

Bezoek de website