Feest aan Tafel


Schuitemaker Vis

Tover uw tafel deze feestdagen in een mum van tijd om in een feesttafel. Dit doe je natuurlijk met de heerlijke visschotels van Schuitemaker, die heel gemakkelijk online te bestellen zijn. De visschotels van Schuitemaker zijn niet alleen heel erg lekker en gezond, ze zijn ook een lust voor het oog. Samen genieten dus, met de vis van Schuitemaker. Laat anderen weten dat je aan ze denkt met de Vispas. Het cadeau waar je iedereen blij mee kan maken. De vispas is verkrijgbaar in de Schuitemaker Vis winkels en kun je besteden in de winkels en restaurants. Dat maakt geven nog leuker.

Bezoek Schuitemaker Vis

Hollander in Wijnen

Bij Hollander in wijnen ben je aan het juiste adres voor wijn. Voortreffelijke wijnen, met aandacht voor kwaliteit. Arjans wijnen gaan het hele land door, want bestellen kan makkelijk via www.hollanderinwijnen.nl Arjan brengt de wijn zelf of laat ze bezorgen. Ook zijn er met de Kerst speciale proefpakketen beschikbaar om zo altijd de juiste wijn in huis te hebben.

Bezoek Hollander in Wijnen

Krijn Verdoes

Wanneer het stilvalt tijdens het kerstdiner weet je: het dessert wordt geserveerd! Een momentje van geluk voor jong en oud. Banketbakker Krijn Verdoes weet als geen ander hoe speciaal zo’n moment is. Daarom maakt hij ieder jaar, speciaal voor de feestdagen, de meest geweldige ijstaarten. Een feestje om te serveren en een nog groter feest om op te eten!

Bezoek Krijn Verdoes