Gezelligheid op het Emmaplein


Fashion van Sandwich

Al sinds 1981 ontwikkeld Sandwich een uitgesproken eigen stijl die continue blijft evolueren. En dat zie je terug in de prachtige collectie! De kleding is gericht op échte vrouwen. Authentiek, comfortabel en vertrouwd. En dat gevoel gaat verder dan alleen een nieuwe garderobe! Sandwich zet alles op alles om vrouwen te laten stralen, overal en altijd. De dames staan met veel passie en stijlgevoel voor je klaar om jou te helpen bij de zoektocht naar je nieuwe favoriete items. Vergeet niet om een afspraak te maken, want dan verrassen de styliste je met een gepersonaliseerde kleuranalyse. Zo ga je altijd met een fantastische outfit de deur uit.

Sfeervol dankzij Huis&Zo

Huis&Zo is al ruim een jaar te vinden op het Emmaplein en inmiddels onmisbaar. Je shopt er unieke woonaccessoires die in geen enkel interieur mogen ontbreken. Geef je interieur een warme sfeer met unieke kaarsen en prachtige planten. Wél zo gezellig, nu het weer steeds vroeger donker wordt! De dames staan voor je klaar om je te adviseren bij het maken van collages. Zo passen altijd de kleuren en vormen, structuren en hoogtes mooi bij elkaar en maak jij je interieur gezellig en persoonlijk! Wist jij dat Huis&Zo zelf ook kastjes opkoopt om volledig te renoveren en te upcyclen? Je kunt ook zelf creatief aan de slag in één van de workshops. 

Proeven bij Lunchcafé Roos

Lunchcafé Roos vind je vlak naast Huis & Zo! Als je binnenkomt wordt je al begroet met de geur van versgebakken taarten en slow-roast gebrandde koffie van Aroma Club. De bokkenpootjestaart is inmiddels favoriet van menig Katwijker en is het proeven meer dan waard. Houd wel de socials in de gaten! Daar lees je elke ochtend welke taarten er vers gebakken zijn. Zo grijp je niet mis. Ook kun je natuurlijk uitgebreid lunchen. Van een truffeltosti tot een broodje beenham. Er worden alleen kwaliteitsproducten van de lokale bakker, slager en groenteboer gebruikt! Lekker en gezond. Tip van ons: probeer de Latte Machiatto met caramel. Een subtiele, heerlijke verwennerij!