Een heerlijk Kerstfeest


Buiten is het steeds kouder en voor je het weet dwarrelen er alweer sneeuwvlokjes omlaag! Tijd om samen met het gezin knus rond de kerstboom te genieten van het kerstfeest. Net even anders, maar met de mooiste kerstoutfits, kerstaccessoires en lekkernijen van HEMA Katwijk komt het helemaal goed!

Inmiddels traditie!

Is het opzetten van de kerstboom ook voor jou inmiddels een jaarlijkse traditie geworden? Dat begrijpen wij maar al te goed! Van de mooiste kerstverlichting, kersthangers en kerststerren, tot kerstballen in alle stijlen en kleuren: bij HEMA Katwijk vind je alles om je kerstboom feestelijk op te tuigen en je woning sfeervol te versieren. Met de collectie cadeaupapier, cadeautasjes en zakjes maak je de cadeautjes onder de boom extra speciaal. Naast een prachtig versierd huis, liggen de schappen ook vol met kerstwaardige outfits en producten voor een unieke aangeklede kersttafel!

Optimaal genieten

Heb jij al gedacht aan mooie servetten, handige menu-krijtbordjes, naamkaartjes en de mooiste kaarsen? Misschien ben je wel toe aan een nieuw servies? Daarnaast moet er op een kersttafel natuurlijk ook iets geserveerd worden, want kerst is niet compleet zonder hapjes of een lekker wijntje! Vermaak je gasten met een knalbonbon, spreuk, kroontje of stickers voor een origineel en uitdagend spelletje van ‘wie-of-wat-ben-ik’. Zo wil niemand meer van tafel en geniet jij van een lang een gezellig kerstdiner! Precies zoals kerst hoort te zijn!

Bezoek HEMA Katwijk