Café In Den Blauwen Bock in Katwijk verwelkomt je met open armen in de kerstsfeer. Dit populaire café, waar jong en oud samenkomen, heeft speciaal voor de winter een vernieuwde menukaart. Verwacht geen standaard wintergerechten, maar stevige kost met een typische Bock-twist, perfect passend bij de kroegsfeer.

Bedrijfsborrels

Dit café is het hart van Katwijk en de ideale locatie voor een bedrijfsborrel. Na het werk even ontspannen met collega’s, genietend van een drankje en lekker eten – de Blauwen Bock maakt het mogelijk.

Bezoek de website

Sfeervol genieten

Met sfeer en hartelijke ambiance is elk bezoek aan de Blauwen Bock een bijzondere ervaring. Vooral tijdens de koude winterdagen, wanneer het café transformeert tot een plek van gezelligheid en warmte, waar iedereen zich direct thuis voelt. De Blauwen Bock is niet alleen bekend om het fantastische eten, maar ook als perfecte plek voor een onvergetelijke avond. Of je nu komt voor een borrel, lunch, of diner, bij de Blauwen Bock op de Badstraat vind je de perfecte mix van feest, sfeer en smaak.

Bezoek de website