In een charmant dorp, aan de pittoreske Princestraat, ontvouwt zich het verhaal van Juffers Fashion & Lifestyle. Het is dé plek waar je niet zomaar kleding koopt, maar waar je een mode-avontuur begint. Bij Juffers ontmoeten persoonlijkheid en stijl elkaar, en het voelt alsof je vriendinnen ontmoet voor een gezellig dagje shoppen.

Terwijl je de boetiek binnentreedt, omringen topmerken zoals BY-BAR, Fabienne Chapot en Lois Jeans je met hun nieuwste creaties. Het is alsof je de nieuwste modetrends bewandelt, terwijl je stiekem wordt uitgenodigd om je eigen stijl te omarmen. De ware kracht van Juffers Fashion zit hem in het gepassioneerde team. Hier krijg je niet alleen kledingadvies; je krijgt het gevoel dat je van je beste vriendinnen modeadvies ontvangt. Ze zijn er om je te helpen jouw unieke stijl te omarmen en je zelfvertrouwen te vergroten. 

Als je op zoek bent naar een plek waar mode meer is dan alleen kleding kopen, waar je jouw unieke stijl kunt ontdekken en waar elke aankoop een avontuur wordt, dan is Juffers Fashion & Lifestyle dé plek voor jou. Hier komen stijl en service samen, en jij bent de hoofdrolspeler van jouw modeverhaal. 

Terwijl de zon langzaam opkomt aan de horizon, wandel je langs het zanderige strand voor Surf en Beach. De ruisende golven en de zoute zeelucht brengen je meteen in vakantiestemming. Maar een rammelende maag herinnert je eraan dat het tijd is voor ontbijt. Bij Surf en Beach, gelegen aan de kust, ontdek je al snel dat deze plek veel te bieden heeft. Ze staan bekend om hun verrukkelijke gerechten die je nergens anders vindt.

De ochtend is nog fris, en je besluit te beginnen met een uitgebreid ontbijt. De ‘Ontbijtplank’, vanaf twee personen, is verleidelijk uitgebreid: croissants, jam, boter, scrambled eggs, bacon, American pancakes, toast en yoghurt. Hierbij heb je de optie om uit te breiden met extra’s zoals gerookte zalm: een heerlijke toevoeging!

Natuurlijk besluit je om met de lunch terug te keren voor een nieuw uniek gerecht. En daarmee stelt Surf en Beach niet teleur! De nieuwe Oosterse Ribfingers op ambachtelijk platbrood, met Iberico buikspek, oosterse marinade, bosui, sesam en rode peper is gewoonweg geweldig. Terwijl je van je maaltijd geniet, wordt je aandacht getrokken door gerechten die je tafel passeren. De keuken van Surf en Beach verrast altijd met creatieve smaken, prachtige presentatie en unieke combiaties. Overduidelijk, iedereen geniet. Een ander geweldig kenmerk van deze plek is dat ze het hele jaar door geopend zijn, en je kunt zelfs een strandhuisje huren voor de ultieme zee-ervaring.

Met de nieuwe winterkaart is er nog meer om naar uit te kijken. Naast de verleidelijke ontbijt- en lunchopties worden er ook smaakvolle dinergerechten geserveerd, zoals steak, langzaam gegaarde schelvis en zeebaars. Surf en Beach is niet zomaar een eetgelegenheid; het is een avontuur, een smaakervaring die je gegarandeerd verrast.