Het is Malika’s ode aan Katwijk, geïnspireerd door haar tijd bij Hudson en haar diepe liefde voor ons kustdorp. Haar hart is verstrengeld met Katwijk, en dat gevoel weerspiegelt zich in elk detail van het restaurant. Ontdek Madame Rose - waar lokale smaken samenkomen in een charmante, historische ambiance!

Ontdek Madame Rose

Bij Madame Rose draait alles om het samenbrengen van de beste leveranciers uit Katwijk en omstreken. Om het lokale gevoel te benadrukken, eren ze de geschiedenis van restaurant ‘Het Zwaantje’. Deze naam roept warme herinneringen op bij veel Katwijkers, daarom heeft Madame Rose een vleugje nostalgie in het logo verwerkt.

De menukaart is een viering van seizoensgebonden, lokale ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Verwacht royale porties en een gevarieerde selectie gerechten, van shared dining tot à la carte, en van klassieke hoofdgerechten tot verrukkelijke desserts. 

Nu geopend!

Bij Madame Rose is de missie simpel: ze willen de hoogst mogelijke kwaliteit bieden in alles wat er wordt geserveert, zodat elke eetervaring onvergetelijk wordt. Naast de kwaliteit van de gerechten, draait het ook om samen genieten en prachtige herinneringen creëren. 

De deuren zijn vanaf 29 november 2023 geopend. Katwijk is daarmee een nostalgisch, lokaal en charmant restaurant rijker! Met wie ga jij ‘t Zwaantje opnieuw ontdekken? 

Reserveer nu via de website