Parkeergarages in Zeezijde


Praktisch Parkeren


Tarieven

Tussen 1 oktober en 31 maart kan je in de Parkeergarages en op de Parkeerterreinen Noord-en Zuidduinen de eerste 2 uur gratis parkeren. Daarna gelden de volgende tarieven:

- 09:00-19:00 - €1,80 per uur, met een maximum van €10,- per 24 uur. 

- 19:00-09:00 - €1,80 voor de hele periode

- Vervangen van een verloren parkeerkaart: € 30.

U kunt ook bij de beheerders op werkdagen en zaterdag tussen 08.00 en 18.00 uur (op zondag vanaf 10.00 uur) een week, maand, half jaar of jaarabonnement kopen. Betaalmethode enkel via pin. 

Beheer van de Parkeergarages

De beheerders zijn aanwezig op locatie Kustwerk/ Boulevard. Zij zijn iedere dag (ma-za) aanwezig van 8.00 tot 18.00 uur. Op zondag is alleen beheer aanwezig van 10.00 - 16.00 uur.

Er zijn openbare toiletten in parkeergarage Boulevard-Zeezijde en parkeergarage Princehaven. Deze zijn tijdens de aanwezigheid van de beheerders geopend.

Parkeren op straat

Parkeren op straat is mogelijk. In alle straten waar betaald parkeren geldt betaalt u alle dagen van 9:00 tot 21:00 uur €3,00 per uur. Op de parkeerterreinen Noordduinen en Zuidduinen betaalt u van maandag t/m zondag van 09.00 tot 21.00 uur € 1,80 per uur. 

Tussen 1 oktober en 31 maart kan u de eerste 2 uur gratis parkeren in de openbare parkeergarages en op de parkeerterreinen Noordduinen en Zuidduinen. Registreer wel eerst uw kenteken bij de betaalautomaat of in uw parkeerapp. Dan worden de eerste 2 uur niet aan u berekend.

Betalen: U kunt bij de parkeermeters op straat betalen met PIN, contant of met uw mobiel. Voor het betalen met uw mobiele telefoon moet u aangemeld zijn bij een aanbieder van belparkeren.

Maximale parkeerduur: De maximale parkeerduur van 90 minuten geldt in de volgend straten: Boulevard (het gedeelte tussen de Oude Kerk en de Koningin Wilhelminastraat), Koningin Wilhelminastraat, Koninginneweg (tot 18.00 uur, op donderdagen tot 21.00 uur), Tramstraat (het gedeelte tussen de Koningin Wilhelminastraat en het Noordeinde), Noordeinde, Dwarsstraat, Zuidstraat (het gedeelte tussen de Dwarsstraat en Koninginneweg), Elleboogstraat (het parkeerplein voor de ingang van de supermarkt), Voorstraat (het gedeelte tussen de Louwestraat en Dwarsstraat/Noordeinde). Voor de overige straten en pleinen geldt geen maximale parkeerduur.

 

Heb je een vraag? Wij hebben het antwoord!


Hoe kom ik aan een parkeerabonnement? +

Zijn er in de parkeergarages liften aanwezig? +

Hoe kan ik de parkeerbeheerders bereiken? +

Zijn er openbare toiletten aanwezig? +

Ik ben mijn parkeerkaart verloren, wat nu? +

Het is een feestdag, moet ik nu betalen? +

Ik heb een lichamelijke handicap. Waar mag ik parkeren? +