Sinterklaas in Zeezijde


De sint is aangekomen!

Komt hij? Ja! Hij komt, die lieve goede Sint. Ieder jaar komt Sinterklaas naar Katwijk aan zee. Samen met zijn pieten weet hij de schoenen te vullen en op pakjesavond de cadeautjes aan huis te brengen. Dit jaar is Sinterklaas met zijn roetveegpieten weer ouderwets aangekomen met de boot in de Zwaaikom.

Sinterklaashuis

Op woensdagmiddag 16, 23 en 30 november kun je van 13.00 tot 16.00 komen knutselen in 't Klaslokaal op het emmaplein. Alles staat in het thema van Sint & Piet. Kom gerust binnen wandelen en schuif aan! Let op, want vanwege de veiligheid kan er een vast aantal kindjes mee doen, wat betekent dat vol, ook echt vol is! 

Planning van de aankomst:


Lekkernijen van Sinterklaas

Met Sinterklaas in het land kunnen de lekkerbekken van Katwijk hun geluk niet op! Van overheerlijke kruidnoten en pepernoten tot speculaaspoppen en natuurlijk chocoladeletters! Ook het marsepijn mag natuurlijk niet ontbreken! Ontdek het bij je favoriete ondernemingen zoals Krijn Verdoes, Bakker van Maanen en HEMA Katwijk

Cadeautips van de Sint

De leukste cadeautjes shop je in Zeezijde! Of je nu op zoek bent naar leuke outfits voor de mini's van bijvoorbeeld Roest Mini, een leuk kraamcadeau van Kids aan Zee, of een stoere kinderjas van Humpy, slagen doe je gegarandeerd! Toch meer op zoek naar een verwencadeau? Wat dacht je van een zelf samengesteld pakket van Douglas? Ze pakken het ook nog eens fantastisch in! Ontdek het allemaal in Zeezijde. 

Bekijk alle ondernemingen