Sinterklaas in Zeezijde


Komt hij? Ja! Hij komt, die lieve goede Sint. Ieder jaar komt Sinterklaas naar Katwijk aan zee, al was het vorig jaar geruisloos. Samen met zijn pieten wist hij de schoenen te vullen en op pakjesavond de cadeautjes aan huis te brengen. Dit jaar komt Sinterklaas met zijn roetveegpieten weer ouderwets aan met de boot in de Zwaaikom om 14:00 uur, mede dankzij vele Katwijkers die een donatie hebben gedaan kan het feestje gewoon doorgaan.

Op 13 november rond 14:00 uur zal Sinterklaas met zijn pieten voet aan wal zetten. Het ontvangstcomite zal Sinterklaas welkom heten. Vervolgens zal Sinterklaas naar de Princestraat worden gereden en vanaf daar zal hij door het winkelcentrum gaan wandelen tot 17:00 uur. De pieten zullen snoepgoed uitdelen en er is zelfs een glutenvrije Piet aanwezig (let op zijn koksmuts!). Ook de pietenband zal er de gehele tijd bij zijn.

Houdt u allen aan de geldende maatregelen en geef Sinterklaas de ruimte. Op deze manier kunnen we met elkaar plezier beleven. Mochten er aangescherpte regels gelden kan het zijn dat het programma onder voorbehoud wijzigt. 

Voor in de agenda:


Lekkernijen van Sinterklaas

Met Sinterklaas in het land kunnen de lekkerbekken van Katwijk hun geluk niet op! Van overheerlijke kruidnoten en pepernoten tot speculaaspoppen en natuurlijk chocoladeletters! Ook het marsepijn mag natuurlijk niet ontbreken! Ontdek het bij je favoriete ondernemingen zoals Krijn Verdoes, Bakker van Maanen en HEMA Katwijk

Cadeautips van de Sint

De leukste cadeautjes shop je in Zeezijde! Of je nu op zoek bent naar leuke outfits voor de mini's van bijvoorbeeld Roest Mini, een leuk kraamcadeau van Kids aan Zee, of een stoere kinderjas van Humpy, slagen doe je gegarandeerd! Toch meer op zoek naar een verwencadeau? Wat dacht je van een zelf samengesteld pakket van Douglas? Ze pakken het ook nog eens fantastisch in! Ontdek het allemaal in Zeezijde. 

Bekijk alle ondernemingen