Smaakvol genieten in Zeezijde


Koffie, bier of wijn?

Katwijk, een plek waar de smaakvolle geneugten van het leven samenkomen. Of je nu op zoek bent naar een heerlijk bakje koffie, een speciaal biertje of een verfijnde wijn, in Zeezijde vind je het allemaal. Elk etablissement heeft iets unieks te bieden, van versgebakken lekkernijen tot een scala aan tapbieren en exclusieve wijnen.

 

 

 

GOUD: een Samenkomst van Smaak en Sfeer

Goud is een plek waar je terecht kunt voor zowel een heerlijk bakje koffie als een verfijnd glas wijn. Een plek waar mensen samenkomen om te genieten van goed gezelschap en lekkernijen, altijd vers en smaakvol. Probeer eens hun high tea, compleet met huisgemaakte lekkernijen die perfect samengaan met de selectie wijnen van Hollander in Wijnen.

Café JAM: een Walhalla voor Bierliefhebbers

Café Jam biedt de bierliefhebber een ware traktatie, met 12 verschillende bieren op de tap. In dit gezellige café draait alles om genieten. Met hun motto 'Slowdown, proef en geniet', nodigen ze je uit om je te laten meeslepen in de veelzijdige wereld van het speciaalbier.

Hollander in Wijnen: een Ontdekkingsreis in de Wereld van Wijn

Bij Hollander in Wijnen begin je aan een avontuurlijke reis door de wereld van wijn. Met hun proefbox ontdek je iedere drie maanden nieuwe wijnen, elk vergezeld van smaaktips en meer. Zo biedt Hollander in Wijnen niet alleen een breed scala aan exclusieve wijnen, maar ook een educatieve ervaring die de smaakpapillen prikkelt.

In Zeezijde vind je een samensmelting van culinaire geneugten, met GOUD, Café Jam en Hollander in Wijnen als stralende sterren in de smaakvolle hemel.