Sweet dreams


De Nachtwacht

Het is het einde van een lange dag én de start van een nieuwe dag. Dat wil je toch niet elke dag ervaren met rugpijn? Dat een goede nachtrust belangrijk is weten veel mensen wel. Gelukkig kan de Nachtwacht in samenwerking met de VanDyck Experience store in de Princestraat jouw dromen realiseren. De Nachtwacht Katwijk staat voor kwaliteit en een uitstekende service met een uitgebreid assortiment hoge kwaliteit bedden, matrassen en beddengoed. Dat is dan ook de reden dat Marijke Krispijn, eigenaresse van de Nachtwacht, heeft gekozen voor bedden van de merken Ecolife, Eastborn en Pullman.

Bezoek de website

Van Dyck Experience Store

Maak je ervaring compleet In de bijbehorende VanDyck experience store. Hier vind je een grote voorraad dekbedovertrekken, kussens, hoeslakens en allerlei assecoires! Prachtige prints en ontzettend veel keus; voor ieder wat wils. Een heerlijke nachtrust is gegarandeerd!

Bezoek de website

Lindessa

Lindessa heeft een uitgebreid assortiment nachtkleding van bijvoorbeeld Cyell, Lisca en Charlie Choe en lingerie van topmerken zoals Prima Donna, Aubade en Marie Jo. Deze bh’s voelen aan als een tweede huid en bieden de noodzakelijke steun. Zo kun jij comfortabel op de bank ploffen, zónder je bh eerst los te hoeven maken. Romantisch, luchtig en ondersteunend. In de nieuwste collecties zijn zachte printstofjes, chique broderie en elegante kanten details regelmatig terug te vinden. Ook is er veel aandacht voor finesse en zijn de schouderbandjes vaak rijkelijk versierd. Bij Lindessa word veel waarde gehecht aan persoonlijk advies. Bijna 80% van de vrouwen draagt de verkeerde bh maat! En dat kan niet door de beugel. Ga dus vooral passen en laat je adviseren! Wist je dat je nu ook de fijnste panty’s van Oroblu kunt shoppen? Zo maak je jouw outfit helemaal compleet.

Bezoek de website