The Beauty of Giving


So Beautiful!

Na een ijverige week thuiswerken is er niets zo leuk als in de watten gelegd worden met parfum, cosmetica of verzorgingsproducten! Douglas Katwijk biedt keuze uit een prachtig veelzijdig en inspirerend aanbod relatiegeschenken en heeft het grootste beautyassortiment van Nederland! Een waar paradijs voor beautyliefhebbers.

Douglas Katwijk staat voor u klaar!

Vindt u het moeilijk om een geschenk te kiezen of wilt u liever een geschenk zelf samen stellen met een van uw favoriete merken zoals Clinique, Rituals of Clarins? Ook dat is mogelijk! De enthousiaste dames staan klaar om je te adviseren en zijn daarnaast gespecialiseerd in gevarieerde schoonheidsbehandelingen. Een aanrader is dan ook de Douglas Giftcard, welke zowel in de beautysalon als in de winkel besteed kan worden. Zo heeft u gegarandeerd een fantastisch cadeau voor de feestdagen!

Hello Gorgeous!

Verwen jezelf of iemand anders met een Beautysalon Katwijk cadeaubon! Met keuze uit een ruim assortiment is er altijd een gezichts- of lichaamsbehandeling die aansluit bij jouw wensen. In de salon wordt gewerkt met producten van Clarins. Wij hebben gekozen voor dit merk omdat Clarins ontwikkelingen baseert met respect voor de mens en de natuur. De ingrediënten zijn plantaardig en geschikt voor ieder huidtype. Er gaat niets boven een cadeau om optimaal in de watten gelegd te worden! We hopen je dan ook snel te verwelkomen bij Douglas Katwijk & Beautysalon Katwijk!

Ontdek Douglas Katwijk