Upcoming events:


Sinterklaashuis

Op woensdagmiddag 30 november kun je van 13.00 tot 16.00 komen knutselen in 't Klaslokaal op het emmaplein. Alles staat in het thema van Sint & Piet. Kom gerust binnen wandelen en schuif aan! Let op, want vanwege de veiligheid kan er een vast aantal kindjes mee doen, wat betekent dat vol, ook echt vol is! 

Kattukse Kerstmutsrun - 8 december

Je kerstkilo's eraf rennen nog vóórdat je ze eraan hebt gegeten? Doe mee aan de Kattukse Kerstmutsrun op 8 december 2022! Je hebt sowieso een fantastische avond én je steunt onderzoek naar een medicijn tegen de Katwijkse ziekte.

Je rent een prachtig verlichte route, natuurlijk met een kerstmuts op. Achteraf word je beloond met een heerlijke koek van @Van Maanen, een worstenbroodje van @Hema Katwijk en lekker bakkie warme choco van In Den Blauwen Bock. En als klap op de vuurpijl kun jij een heeeele leuke prijs winnen als jij het ‘Helderste Licht’ van de avond bent. Dus zorg dat jij het beste (of meest origineel) verlicht of versierd bent!

WAAR?
We starten bij In Den Blauwen Bock (Badstraat 9, Katwijk). Hier lever je je sponsorformulier in en krijg je een kerstmuts. Je spullen kun je eventueel achter laten bij In Den Blauwen Bock. Daar wordt tot 21.00 uur op je spullen gelet.

PROGRAMMA
Aanvang – 18.00 uur
Start voor kinderen tussen 6-9 jaar (1.3 km) – 18.45 uur
Start voor kinderen tussen 10-12 jaar (2.3 km) – 19.00 uur
Start voor deelnemers vanaf 13 jaar (5.3 km) – 19.15 uur

AANMELDEN
Je koopt je inschrijfnummer (kinderen tot 13 jaar gratis, volwassenen 7,50 euro) bij:
Running Center Katwijk
Princedwarsstraat 2A
2225 GD Katwijk aan Zee
Hier kun je ook meteen je sponsorformulier oppikken: we zouden het fantastisch vinden als jij je laat sponsoren. Kinderen die meer ophalen dan 25 euro krijgen een leuke verrassing! Zien we jou ook op 8 december?

Katwijk on Ice - 9 december t/m 7 januari

Trek je oorwarmers en handschoenen snel aan en waag je naar het Andreasplein om je schaatsen onder te binden! Van 9 december tot en met 7 januari geniet je van ‘Katwijk on Ice’!

Een maand lang kun je zwieren en zwaaien over een syntethische ijsbaan van 25x35 meter. Deze nieuwe Zwitserse technologie met de naam ‘Glice’ heeft de eigenschappen van echt ijs. De schaatsbaan is volkomen klimaatneutraal en is recyclebaar. Voor Nederland heeft Katwijk de primeur. ‘Glice’ verbruikt geen energie, maar biedt vollop ijspret. 

De Oranje Vereniging Katwijk aan Zee, stichting Bruisende Events en het Noordzee Zomerfestival besloten het initiatief van de Kippenloop te ondersteunen. Samen met Zeezijde Katwijk en Gemeente Katwijk wordt het dit jaar gerealiseerd. De medewerkers bij Katwijk On Ice werken er op vrijwillige basis, zodat er meer geld over blijft. Het doel is een maand lang een schaatsbaan exploiteren in Katwijk, waarvan de opbrengst gaat naar goede doelen. Het belangrijkste doel is hierbij Kika. 

De toegang tot ‘Katwijk On Ice’ is gratis.  Voor het schaatsen geldt een entreeprijs van 5 euro voor twee uur, dit is inclusief schaatshuur. Eigen schaatsen zijn op ‘Glice’ namelijk niet toegestaan. Mocht je na het sjeezen en ijsglijden toe zijn aan een warme, winterse lekkernij is er genoeg koek-en-zopie te vinden in de kerststalletjes en omliggende horecagelegenheden. De versierde kerstboom onder de sterren maakt de magische kerstfeer helemaal af. IJspret voor het hele gezin gegarandeerd.

XL Shopping Night - 16 december

Shoppen onder de sterren! Op 16 december is het weer zo ver. De XL Shopping Night! Geniet van muzikale optreden van The Colour Ladies, de Notenkraker, de Swingende Kerstman, een Dickens pretband en de Crazy Nutcrackers! Daarnaast vind je een aantal kraampjes met leuke feestartikelen. Ook aan de kids is gedacht, ze kunnen lekker in de draaimolen! Daarnaast scoor je heerlijke lekkernijen bij de lokale horeca en foodtruck. Warm op met een chocomelk bij het Katwijks Muziek en geniet als afsluiten van Romans Twelve in de Princestraat! Kom je ook?