In de kloppende harten van Katwijkers en strandliefhebbers klinkt een bekende naam: Zee en Zon. Waar de golven kussen met het zand, daar vind je een plek die meer is dan een restaurant. Het is een toevluchtsoord waar de zilte zeelucht zich vermengt met geuren van heerlijke gerechten, en waar elk bezoek voelt als een warm welkom in een vertrouwde omgeving.

 

Zee en Zon

Zee en Zon, onlangs gekroond tot het beste strandpaviljoen, is een culinair paradijs met een wekelijkse specialiteit die zelfs de meest verfijnde smaakpapillen prikkelt. Het menu is een schatkist vol verrassingen, waaruit blijkt dat hier met passie en precisie wordt gekookt. Met een team dat aanvoelt als familie, is het geen wonder dat een tafel reserveren bij Zee en Zon een must is. Hier proef je niet alleen het eten, maar ook de ziel van de zee – een ervaring die elke keer weer naar meer smaakt.

Bezoek de website

Firstman Herenmode

In het charmante Katwijk, waar de zeebries verhalen fluistert van verleden en toekomst, pronkt de herenmodezaak First Man als een parel in de Princestraat. De reis begon in 1951 met grootvader Diederik Schuitemaker, die van slagersmes naar maatlint ging, om zo een legendarische winkel te creëren. First Man, met zijn diepgewortelde familiegeschiedenis, verhuisde door de jaren heen, tot het in 1994 zijn huidige, iconische locatie vond. Hier, te midden van de bruisende straten, wordt elke man uitgenodigd om zijn unieke stijl te ontdekken.

Bezoek de website

Herenmode met Stijl

First Man is een toevluchtsoord voor mannenmode, waar kwaliteit en stijl samensmelten in een assortiment van topmerken zoals Digel, Meyer en Marvelis. De winkel straalt een toewijding uit aan maatschappelijk en milieubewust ondernemen, met een voorliefde voor fairtrade. Elk bezoek aan First Man is een belevenis, van het persoonlijk uitkiezen van een trouwpak tot het vinden van die perfecte casual outfit. Het hartelijke en ervaren personeel biedt een luisterend oor en deskundig advies, terwijl de winkel zelf een verhaal van mode en finesse vertelt. Dompel je onder in de wereld van First Man, waar mode een echo is van je persoonlijkheid en elke keuze een hoofdstuk toevoegt aan jouw unieke stijlverhaal.

Bezoek de website

Hollander in Wijnen

Bekend en geliefd bij de inwoners van het dorp en onder de vakkundige leiding van Arjan en zijn zoon Tim: Hollander in Wijnen speelt een centrale rol in het culinaire leven van ons centrum. Hun invloed in Zeezijde is groot, doordat veel horecagelegenheden, inclusief het populaire strandpaviljoen Zee en Zon, genieten van hun heerlijke wijnen. Speciaal voor de kerstperiode biedt Hollander in Wijnen een proefbox aan, waarbij klanten elke maand kunnen kiezen uit een nieuwe selectie van drie prachtige wijnen, beschikbaar in varianten als rood, wit, rosé of een gemengde samenstelling. Deze boxen zijn een ideale manier om thuis of tijdens een feestje van verschillende smaakprofielen te genieten. Proost mee op de feestelijkheid en kwaliteit van Hollander in Wijnen!

Bestel online