Zomeroutfits


Op jacht naar een bikini

Klaar voor de zomer?
Wil jij straks ‘shinen’ op het strand? Dan kun je natuurlijk niet om een goed badpak, een moderne bikini of een mooie zwembroek heen. Als je helemaal 2022-proof wilt zijn, dan kun je hier terecht voor de nieuwste badmode.
 
Voor ieder lichaam
Hunkemöller heeft ook een speciale collectie voor grote maten. Vind jij het lastig om badkleding uit te kiezen die bij jouw lijf past? Bij Livera kun je terecht voor een goed advies. En ook zij hebben voor ieder lichaam een passende oplossing.
 
Exclusieve merken
Hou jij van kleding van exclusieve merken? Dan kun je een bezoekje aan Meurcy’s Lingerie of Lindessa niet overslaan. Hier koop je onder andere bikini’s, badpakken en zwembroeken van Björn Borg, Tommy Hilfiger, Prima Donna, Cyell en Armani. Heren kunnen ook terecht bij Sven en Sophie.
 
Voor kids
Zoek jij voor je kinderen naar een schattig zwembroekje of een hip nieuw badpak? Loop dan eens binnen bij Kids aan Zee. Of ga lekker snuffelen bij Humpy’s Kids en Teens!
 
Budgetbikini
Wil jij niet teveel uitgeven? Bij de HEMA is de badmode van goede kwaliteit, zonder dat je er veel aan hoeft uit te geven. Ook bij Takko of bij Zeeman vind je badkleding voor een kleine beurs.
PS: Laat het mooie weer nog even op zich wachten? Je kunt altijd terecht in Zwembad Aquamar!