Zomerse flair in Katwijk


Genieten van Zee, Stijl en Wijn

Zodra de zon opkomt en de temperatuur stijgt, komt Katwijk tot leven met zomerse flair. Het is de tijd van het jaar om te genieten van het gouden zand, de verkoelende zee, stijlvolle outfits en verfijnde wijnen. Van het uitnodigende Strandpaviljoen Zee en Zon, de modieuze Firstman Herenmode, tot de heerlijke wijnselectie bij Hollander in Wijnen, Katwijk biedt het perfecte zomerse tableau.

 

 

 

Verfrissend plezier bij
Zee en Zon

Wanneer de zon hoog aan de hemel staat en de golven zachtjes tegen de kust rollen, biedt Strandpaviljoen Zee en Zon de ideale plek om te ontspannen. Met hun gevarieerde menu van heerlijke gerechten, gekoeld bier, frisse drankjes en bruisende cocktails, biedt het paviljoen de perfecte omgeving om de zomerdagen volop te genieten.

Zomers Chic met
FirstMan Herenmode

Mode en zomer gaan hand in hand, en Firstman Herenmode heeft precies wat je nodig hebt om dit seizoen stijlvol voor de dag te komen. Van kleurrijke blouses tot stijlvolle vesten, ze hebben de perfecte outfit voor elke gelegenheid. Draag je modieuze ensemble terwijl je geniet van een zomerse cocktail aan de kust.

Proef de zomer met
Hollander in Wijnen

Geen zomer is compleet zonder de verfijnde smaken van een goed glas wijn. Hollander in Wijnen heeft een indrukwekkende selectie van de beste zomerwijnen klaar staan. Of je nu de voorkeur geeft aan een lichte rosé, een frisse witte wijn of een levendige rode, ze hebben de perfecte fles om je zomerse dag helemaal af te maken.

Kom en beleef de zomer in Katwijk. Waar zon, stijl en wijn samenkomen voor een onvergetelijk seizoen.